PIŠI BRIŠI BOJA – Opustite sebe a zadovoljite vaše dete :)

pisi brisi 4

Za početak, važno je da istaknemo da se zidovi piši-briši savršeno uklapaju u industrijski, vintidž, retro i eklektički stil, koji su veoma popularni poslednjih godina. To ih svakako čini poželjnim u svim domovima koji neguju moderan načine uređenja enterijera.

Piši-briši boja pretvara gotovo svaku glatku površinu  sa karakteristikama piši-briši table po kojoj se može pisati i brisati odgovarajuim markerima. Na taj način moguće je napraviti velike prostore za pisanje i crtanje, čak i cele ziove u dečijim ili radnim sobama, konferencijskim salama, kancelarijama, školama. Piši-briši boja raspoloživa je kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji. Bez mirisa je i bez štetnih materija.

Nema potrebe da ograničite tablu na samo jedan zid ili deo zida. Možete da ispoljite svoju kreativnost i da boju za školske table koristite i na frižideru ili vratima ormara, gornjoj ploči stola, pa čak i sa unutrašnje strane vrata. Možete dati novu namenu starim predmetima poput globusa, ogledala, ramova za fotografije i ormarića. Osim standardne crne boje sa efektom školske table, može da se tonira u više od 2.000 različitih nijansi.

 

4 RAZLOGA ZBOH KOJIH TREBA IMATI ZID PIŠI–BRIŠI U KUĆI

 

1.ŠTEDITE NA DEKORACIJI

 

Za dekorisanje ovakvog zida potrebni su vam samo kreativnost i sredstvo za pisanje. Na njemu možete da crtate dekorativne detalje, lampe, ramove za slike… Jedina ograničenja koja imate jesu ona koja sami postavite. Zid možete da ukrašavate po svom nahođenju, a dodatna prednost je to što je dekoraciju moguće brzo promeniti, jer možete da obrišete zid, a onda po njemu crtate nešto drugo. Ako volite da crtate, a verujemo da su svi koji se odluče za ovakav vid ukrašavanja naklonjen i crtanju, zid piši-briši može vam poslužiti i kao vežba za usavršavanje veština.

 

2. MANJE SE NERVIRATE OKO DEČJIH NESTAŠLUKA

Deca su opet ispisala zidove! Zid piši-briši omogućiće vam da više nikada ne izgovorite tu rečenicu s ljutnjom, jer će mališani napokon dobiti mesto gde će moći da izraze svoj umetnički duh. Naravno, pošto će klinci imati svoj zid za kreativnost, neće biti problema sa oslikavanjem ostalih zidova, što nam se obično događa.

 

 

3.ISPOLJAVATE SVOJU KREATIVNOST

Zid piši-briši je prilika da se izrazite. Možete na njemu pisati poeziju, rečenice koje su vaš moto, ličnu filozofiju, možete naslikati svoju prvu sliku, voditi dnevnik u vidu nekoliko rečenica dnevno i na kraju godine sabrati utiske. Radite šta želite, jer to je vaš prostor. A kada vam dosadi, izbrišite i napravite nešto novo.

 

4.ZIDOVI PIŠI-BRIŠI SU KORISNI

Ovaj zid možete a koristite i kao podsetnik. Napišite na njemu spisak stvari koje treba kupiti u prodavnici, zanimljive recepte, uputstva ukućanima, broj kalorija koje ste uneli u toku dana…Podsetite sebe (a i druge) šta treba uraditi u toku dana, nedelje, vikenda.

 

KAO ŠTO VIDITE, ZID PIŠI-BRIŠI IMA BROJNE POGODNOSTI I PREDNOSTI. DAĆE VAŠEM DOMU LIČNIJI PEČAT, SIMPATIČAN JE, JEFTIN, A MOŽE BITI I PRILIČNO ZABAVAN. A KORISTIĆETE GA ONAKO KAKO VI ŽELITE.