Asortiman

Danas naš asortiman broji preko 3000 raznih artikala za sve Vaše potrebe u tzv.lakoj i dekorativnoj građevini. Asortiman delimo na više podgrupa od kojih bi izdvojili:

  • Svakodnevno vam se javlja potreba da nešto ofarbate, obojite, premažete, zamaskirate ili prosto zabašutire neki detalj koji vam upada u oko bilo to okrzana stolica ili ostarela ograda pa sve do novih elemenata čija vam se boja prosto ne dopada. Boje za drvo i metal u širokoj upotrebi postoje u tri baze, uljanoj, nitro i vodenoj (akrilnoj). Sve tri vrste premaza imaju svoje karaktersitike, namenu, način upotrebe i polje primene ali se naravno razlikuju i po cenovnom rangu ali i u umeću primene.

    Kod nas možete naći boje za metal u sve tri baze, boje za drvo u takođe sve tri baze i specifične boje kao što su tzv 3u1 (boje koje u sebi sadrže antikorozivni premaz, osnovni premaz i završni premaz i sve vrste sandolina i nitro bajčeva. Sve premaze koje posedujemo možete birati između 30ak standardnih nijansi ali i u mnogo više u našem MIX sistemu na licu mesta. U ovom sektoru asortiman nam je više nego dobar i u njemu sarađujemo sa brendovima Maxima, Helios, Hemmax, Zvezda i Irkom.

     

Saradnja sa najeminentnijim brendovima, kako domaćim tako i uvoznim, nam daje mogućnost najšireg mogućeg asortimana a sve na zadovoljstvo kupaca. Skoro da ne postoji proizvođač sa kojim ne sarađujemo, te ćemo nabrojati samo nekolicinu: Austrotherm, Maxima, Saint-Gobain, Knauf, Masterplast, Smirdex, Beorol, Shuller, Jub, Zvezda, Helios, Ceresit, Einhell, Henkel, Elan, Body, Irkom, Nevena, Duga, Isover, Rigips.