O nama

Ko smo i čime se bavimo

U vodama lakih građevinskih materijala „plivamo“ već evo 30 godina. Ne postoji zid, pod, krov ili ograda sa problemom a da se nema rešenja. Upravo tako mi svoje poslovanje postavljamo da za sve postoji rešenje samo je pitanje hoćemo li ga naći ili nećemo. Konstantna edukacija za materijale, njihova primena i implementacija za sada ima uspeha i zbog toga smo posebno ponosni. Kada se to npr. ukrsti sa preko 77.000m2 ugrađene termoizolacije i preko 1 milion tona prodatih boja to najviše govori o našem iskustvu.
Naravno, potpomognuti smo našim dobavljačima koji nas konstantno „teraju“ da učimo brže i više jer se tehnologija građenja menja velikom brzinom a i klijenti su sve više maštovitiji u sređivanju svojih domova i poslovnih prostora.
Kroz našu misiju kao jedan od ciljeva smo definisali i usavršavanje našeg prodajnog tima kako u stručnom delu, tako i u delu usluge, ljubaznosti i kompletne logistike.
Mlad tim sa puno iskustva je takoreći dobitna kombinacija.

SuperKolor15
SuperKolor 3
SuperKolor o nama

KVALITET

Večita dilema u svetu trgovine jeste kvalitet poslovanja, proizvoda ili usluga, i prosto kako to izmeriti?
Kako se klijenti odlučuju za određenu vrstu proizvoda i da u svoju odluku budu sigurni?
Svi se utrkuju da prikažu svoj kvalitet koji poseduju sa više ili manje uspeha.
Kod nas je stvar jednostavna!
Samo se pogleda dužina našeg trajanja i sve dileme su otklonjene.
30 godina se bavimo prodajom lakog građevinskog i dekorativnog materijala sa ciljem da svakog kupca zadovoljimo kvalitetom pre svega, ali i iskrenim pristupom i profesionalnošću.
Za nas je svaki kupac jedini, za nas je svaki kupac poseban, za nas je svaki kupac najbitniji. Na taj način, kvalitetom i pristupom, ispunjavamo našu misiju da farbanje, krečenje, lepljenje ne bude noćna mora ljudima već svojevrstan praznik koji će „provesti“ bez muke i sa osmehom na licu.
Taj kvalitet ispunjavamo širokim asortimanom, odličnom logistikom i pravovremenim rešenjima za svaku moguću situaciju u građevinasrtvu, a ima ih onoliko. Ljudi to cene i poštuju, i za to prva pomisao na polikolor bude u stvari SUPERKOLOR.
Mi se time ponosimo i zahvaljujemo svim našim korisnicima na uzajamnom poverenju i fer saradnji.
Čak iako ovo protumačite kao šablonsku priču, možda bi i mogli da se složimo, ali ipak je podkrepljena trajanjem od 30 godina, što priznaćete, nije malo i daje za pravo da se postavimo kao lideri u svom poslu.