PERMA WHITE-PROIZVOD KOJI VAM TREBA!

PERMA WHITE-PROIZVOD KOJI VAM TREBA!

BOJA VISOKIH PERFORMANSI NA LATEKS-AKRILNOJ BAZI KOJA PRUŽA EFIKASNU ZAŠTITU OD BUĐI.

Kompanija Zinsser bavi se bojama od 1845. Više od 170 godina, ostala je verna svojim principima inovacije, kvaliteta i rešavanja problema, isporučujući proizvode svetske klase za profesionalce u dekoraciji širom sveta. U svojoj dugoj istoriji, Zinsser se establirao kao brend povezan sa jedinstvenim proizvodima koji rešavaju probleme i zadovoljavaju potrebe profesionalnih izvođača i majstora. Zinsser je deo Rust-Oleum korporacije, vodećeg svetskog proizvođača inovativnih boja, prajmera i premaza.

Jedan od vrhunskih, najpoznatijih proizvoda iz Zinsser sortimana, dobro poznat i na našem tržištu je PERMA-WHITE.

Boja PERMA WHITE idealna je za stanove, podrume, pekare, mlekare, bolnice, hotele, bazene , proizvodne hale, magacine i sve prostorije u kojima je potrebno prati zidove (kao što su objekti u kojima se proizvode prehrambeni proizvodi).

 

Za razliku od standardnih unutrašnjih boja, PERMA WHITE stvara snažni, izdržljivi, vodoperivi završni sloj koji podnosi vlagu i odbija prljavštinu. Izvrstan je za upotrebu na svim unutrašnjim površinama. Može se naneti na zidove ili plafone preko sledećih površina: maltera, glet mase, gipskartona, preko postojeće boje, metala, stakla, drveta. Prijanja i na glatke površine bez prethodnog hrapavljenja površine. U većini slučajeva nije neophodna kupovina posebnog prajmera.

Nakon uklanjanja postojeće buđi, dva sloja PERMA-WHITE će osigurati da bilo koji enterijer izgleda svetlo i lepo godinama. Površina zida (plafona) mora biti potpuno očišćena od prethodne buđi, bez prljavštine, masti, voska i potpuno suva ali ne samo na dodir već i hemijski-dubinski osušena. Da bi se postigao garantovani efekat protiv buđi neophodno je naneti dva premaza. Prvi premaz služi kao podloga za drugi, završni sloj. Nanosi se kao i sve boje za unutrašnje radove pomoću valjka, četke ili prskanjem airless uređajem. Brzo se suši. Drugi premaz može da se nanosi već posle  dva sata (pri preporučenoj temperaturi i vlažnosti vazduha). Kada se PERMA WHITE  nanosi u područjima visoke vlažnosti poput kupatila, neophodno je sačekati najmanje 24 sata pre izlaganja premaza visokoj koncentraciji vlage iz tuša ili kade. Puno prijanjanje i tvrdoću premaz dobija sedam dana po nanošenju.

PERMA WHITE je bele boje, ali može se tonirati za postizanje pastelnih i srednje jakih boja sa maksimalno 31ml univerzalnog tonera po litru. Pokrivnost – 10m2 po litru u jednom sloju. Dva sloja su neophodna.

PERMA WHITE nije namenjen za primenu na podovima ili bilo kojim površinama koje uranjanju u vodu ili su u dužem kontaktu sa vodom poput unutrašnjosti tuš kabina, sauna ili parnih soba.

VAŽNO je da nanošenje bilo kog drugog premaza preko PERMA WHITE poništava njenu otpornost na buđ.