Postali smo SUPER i za podove!

Laminat-podovi-scaled

Posle mnogo godina odlučili smo se na iskorak koji će Vam pomoći da još jedan segment uređenja Vašeg prostora rešite upravo kod nas kao i što ste navikli.

Naime, od danas smo postali i zvanično ovlašćeni distributer EGGER laminatnih podova u svim dezenima i svim debljinama. U našem maloprodajnom prostoru možete pogledati modele, utvrditi da se radi o vrhunskim materijalima jer dugo smo vagali da to bude u skladu sa politikom naše kuće a ona je samo SUPER kvalitet i ni makac dalje.

A zašto izabrati uopšte laminat iako svi sve znamo o njemu?

Na samom početku, pre mnogo godina, laminat je smatran prelaznim rešenjem. Iskreno, i nastao je sa tim ciljem. Iako se pojavljuje još početkom XX veka, tek krajem sedamdesetih godina prošlog veka postaje sve popularniji. Elem, dotadašnji drveni podovi koji su uvek bili omiljeni među ljudima zbog svoje visoke cene i stalnog održavanja, zahtevali su stvaranje podne obloge koja će  nadomestiti ove teškoće drveta, a opet zadovoljiti korisnike koji su drvo, naprosto obožavali. Njegovo ime je  laminat, podna obloga prošlih, sadašnjih ali i budućih vremena.

 

 

Svaka podna obloga nosi neku svoj čar i ukoliko ste vi u skladu sa tom čari, izbor je neminovan. Današnji laminat poseduje višestruke čari. Pa da vidimo koje.

1.EFIKASAN

Izborom odgovarajućeg modela i profesionalnom ugradnjom, dobijate dugogodišnju podnu oblogu koja će ispuniti svako vaše očekivanje i to istim intenzitetom  i kvalitetom, kao i prvog  dana. Za početak, dosta. Zar ne?

2.EKONOMIČAN

Podna obloga koja ima više nego odličan odnos cene i kvaliteta. Naime, moderni laminat ispunjava sve neophodne uslove za zdrav, kvalitetan i dugoročan život i to po nižoj ceni u odnosu na neke druge podne obloge. I lepo u korisno. Dobitna kombinacija.

3.EKOLOŠKI PROIZVOD

Budući da prirodni materijali čine potpun ili gotovo potpun sastav modernog laminata, on je zdrav, ekološki proizvod koji ni najsitnijim svojim delom ne može ugroziti život ljudi ili naštetiti prirodi. Džaba nam sve ako narušimo zdravlje i uništimo jedinu istinitu lepotu oko nas, prirodu.

4.ESTETSKI NEODOLJIV

Kad pomislite na laminat, u prvu ruku ne biste se baš složili o estetskoj neodoljivosti. Pod kao pod. Međutim, takav utisak imate sve dok ne vidite savremeni laminat. Istina, za koji niste ni svesni da je laminat. Odličan dizajn drveta, granita, keramike, postojane boje, vizuelna prostornost, ispuniće svaku vašu želju, zamisao ili potrebu. Ukratko, zagarantovan ugođaj.

Pazite, ovo su osnovne čari iz kojih nastaju sve one male, sitne i svakodnevne čari i zadovoljstva, bez kojih zapravo ni nema pravog i čistog života. Vi odlučite da li je to za vas dovoljno. Ipak, na šta treba obratiti pažnju;

Istina je da se radi o jednom posve jednostavnom proizvodu, ali u odabir pravog modela, dezena nemojte “grlom u jagode”. Kada se sutra budete uputili kod nas imajte odgovore na sledeća pitanja; za koji vam je prostor potreban laminat, koja je namena tog prostora, kakvi su zidovi i ostali nameštaj, ko koristi taj prostor i slično kako bi vam odabir pravog modela bio umnogome lakši. A i nama:)

Posetite nas u Ćupriji u ulici Živke Damnjanović 6.