KAKO TAPETI MENJAJU IZGLED DEČJE SOBE

tapete

tapete  Kada su deca baš, baš mala, roditelji imaju potpunu slobodu i odgovornost da za njih urede sobu, no s vremenom, kako rastu, ona zasluženo učestvuju u izboru enterijera u kome će provoditi vreme. Izbor tapeta za sobu koji može biti zabavan zadatak takođe je jedan od načina da deca shvate da su uvažena, da imaju određenu slobodu i odgovornost i da od njih zavisi kako će izgledati njihova soba.

U manjoj ili većoj meri, u zavisnosti od toga šta vam odgovara, možete izabrati da na jedan zid nalepite „pričljiv“ tapet, a da ostatak zidova oblepite neutralnim ili okrečite.

tapete1

Kod nas u objektu možete naći širok spektar tapeta s likovima i motivima iz crtanih filmova, bajki, serija i filmova, i na vama je samo da odaberete ili, još bolje, pitate svoje dete koje su njemu omiljene.

Nekada je potrebno da dečja soba odiše mirom i spokojem, jer ima energične i veoma živahne dece, kojoj je, radi unutrašnjeg mira, potreban ambijent koji će ih opustiti. U tom slučaju savetujemo vam da birate tapete pastlnih boja, od nežnoroze, koja budi mir i toplinu, do nežnoplave, koja smiruje i relaksira. Nećete pogrešiti s takvim izborom, jer ma koliko vam se ti tapeti možda činili monotonim, imajte u vidu da su dečje sobe pune igračaka i ostalih detalja koji vrve od života, tako da ćete tim sitnicama stvoriti živahan i šarolik ambijent.

tapete2

Zidni murali iz asortimana National Geopgraphica pravi su izbor za sve mališane koji su radoznali i žele da upoznaju različite predele. Bilo da su s motivima životinja ili predela, ti murali asociraju na daleka mesta i bude maštu malih avanturista. Ako mislite da takvi murali ne moraju biti namenjeni samo dečjim sobama, potpuno ste u pravu. Odlično pristaju i prostorijama za odrasle, ali kako smo ovaj blog posvetili uređenju dečjih soba, opisali smo murale u tom kontekstu.

 

Sve ove tapete možete pronaći u našem maloprodajnom objektu u smislu kataloga i uzoraka.