DA VIŠE NIGDE NE CURI

lake seal self fusing silicone tape

LeakSeal linija proizvoda nudi efikasna, brza i jednostavna rešenja za zaptivanje i zaustavljanje curenja

Rust Oleum, američka koorporacija, proizvodi široki spektar proizvoda za unutrašnju i spoljašnju upotrebu već ceo vek.

LeakSeal jedan je od njegovih naipoznatijih brendova.

Širok spektar mogućnosti primene i jednostavna upotreba čine Leak Seal najprodavanijim zaptivnim sredstvom kako za kućnu tako i za profesionalnu upotrebu.

 LEAKSEAL – gumirani zaštitni premaz u spreju

Inovativan način za popunjavanje i trenutno zaptivanje rupa, pukotina i zaustavljanje curenja u jednom koraku. Za razliku od sličnih zaptivnih sredstava na tržištu izuzetno je jednostavan za upotrebu. Dovoljno je temeljno očistiti i osušiti površinu na koju se nanosi i potom naneti, tj. Naprskati LeakSeal u nekoliko tankih slojeva. Ovaj sprej efikasno ispunjava pukotine i zaustavlja curenje, a uz to je i 100 odsto vodootporan. Idealan je za upotrebu na površinama poput krovnih prozora, krovova, oluka, slivnika i raznih cevi, kao i na betonu, metalnim garažama i svim drugim sličnim površinama od metala, vinila, plastike, PVC-a, betona i drugih. Brzo stvara trajnu barijeru i održava svoju vrhunsku fleksibilnost čak i s promenama temperature i UV zračenja, pa pruža efikasnu zaštitu površina tokom cele godine i u najtežim vremenskim uslovima. Sprečava prodor vlage, rđu i koroziju. Formira poluglatki, čvrsti otporan završni sloj. Može biti prefarban završnim bojama na akrilnoj ili lateks bazi.

LEAK SEAL SELF-FUSING SILICON TAPE: samostapajuća silikonska traka

Ova traka je najnoviji artikal iz serije proizvoda LeakSeal. Leak Seal samostapajuča silikonska traka koja prijanja na svaku površinu efikasno zatvara pukotine i zaustavlja curenja. Praktično se mođe primeniti na bilo kom objektu cilindričnog oblika poput creva, cevi, žice i sl. Napredna tehnologija izrade čini da se ova traka ne lepi na klasičan način na površinu, već formira hermetički jaku, vodonepropusnu vezu samostapanjem.

Traka je izuzetno izdržljiva i fleksibilna i mođe se koristiti bukvalno u svim uslovima. Upotreba samostapajuče trake veoma je jednostavna. Površinu na koju se nanosi treba blago obrisati suvom krpom. Iao se traka zapravo ne lepi za površinu već stapa sama sa sobom, za najbolje rezultate preporučuje se da površina bude čista i suva. Jedan kraj trake čvrsto pritisnuti pokraj problematičnog područja (pukotine koja se zaptiva), a potom obmotati traku blago je istežući, preklapajući svaki namotaj za oko jedan centimetar. Počinjujući namotavanje malo ispod i završavajući malo iznad problematičnog područja, formira se jak zid od trake oko pukotine. Traka se jednostavno uklanja i ne ostavlja lepljive ostatke za sobom. Svestranost primene (zaptivanje pukotina na crevima ili cevima i izolovanje električnih žica) i jedinstvene karakteristike poput otpornosti na pritisak, temperaturu, koroziju i hemikalije, čine LeakSeal traku praktičnim sredstvom za profesionalnu upotrebu u domaćinstvu