30 godina sa vama

SuperKolor5

Proslavili smo 30 godina rada. Skromno i sa puno radosti i u krugu naših najbližih saradnika i iskrenih prijatelja firme. Jubilej od 30 godina rada iskoristili smo da sve kupce i posetioce toga dana obradujemo skromnim poklonima i učešćem u nagradnoj igri, a oni su nam uzvraćali lepim osmesima i rođendanskim čestitkama na “super zidu” za čestitke:). Bila je to i prilika da se stalnim kupcima i iskrenim prijateljima odužimo simboličnim zahvalnicama za dugu, dugu i uspešnu saradnju i sve ono što ta saradnja prati:) Neko je dobio “zlatni valjak”, neko “dijamantsku četku”, a neko je samo uživao u iću i piću.
Sve je na kraju zaslađeno fantastičnom tortom, u svakom smislu, uz prisustvo svih članova familije Vasiljević koji su te davne 1990. godine krenuli da boje, a ne da farbaju:)

 

Realno, slike govore više od reči, bar one koje mogu biti javne, a one druge ćemo prezentovati za sledeći jubilej kada budemo još jači i uspešniji.

Zahvalili bi se svim našim klijentima i svim našim saradnicima i dobavljačima sa kojima delimo sve lepe i ružne strane ovog posla i upućujemo zajedničku želju da trajemo koliko god bude moglo ali da bude kvalitetno i profesionalno pre svega.
Do sledećeg jubileja, ostajte nam zdravo.